Födelsedagsvecka

Publicerad 2016-04-26 17:56:04 i Allmänt,

Idag är egentligen en väldigt bra dag. Jag är bara så slut.. Men jag borde inte klaga. För tre dagar sen var jag ledig i fyra dagar. Nu har jag alltså jobbat i tre dagar och from nu så har jag ledigt i fem dagar. FEM DAGAR!
Så här med välkomnar jag Valborgs/födelsedagsveckan med en stor varm kram. Jag är så jävla redo för dig! Och om jag har längtat!? Det kan ni slå er fan på att jag har.
 
Jag är ju då hälsoinspiratör på mitt jobb. (Fett fancy, vet). Jag och Mikaela har tagit på oss denna fina titel och vi har för någon vecka sen dragit igång en stegräknartävling. Målet är att man ska gå 10.000 steg om dagen. Och det är faktiskt väldigt roligt!
Nästa roliga projekt är vårruset som vi snart anmäler oss till!
 
Imorgon bjuder jag iaf på mexikansk afton och alla dom jag tycker om mest kommer att deltaga. Ska bli så roligt och jag ska nog börja pyssla lite redan nu. 
Förhoppningsvis blir det även pyjamasparty här framåt natten. Sen kommer det bara rulla på med roligheter.. YES. Låt det börja!
 
 

AVA

Publicerad 2016-04-16 06:10:29 i Allmänt,


Att jobba natt på en akutvårdavdelning.. Vi streamar film från datorn. Och de är frukt och godis på bordet. Joooddaahhh

Pojkvän hemma

Publicerad 2016-04-07 13:11:40 i Allmänt,Vi hade en underbar dag igår. Först gick vi barn-rundan med hörlurar på Medelhavsmuseet. Tips alltså! Så mysigt. 
Sen blev de lunch på hermans trädgårdcafé. Dom har en vegansk buffé som är klockren!  Och sen jobbade jag natt. Jag ska jobba en till natt och förstår inte riktigt hur man ska lyckas få in sömnen här mitt i allt. Men de kanske man kommer på tids nog! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela