Godmorgon!

Publicerad 2015-03-31 09:42:53 i Allmänt,


Vilken härlig dag! Maria kommer till staden idag och mamma har precis lämnat. Åt en hejdå lunch med henne igår. 
Idag ska jag jobba som undersköterska alldeles själv på plastikkirurgen. Spännande faktiskt! Innan dess ska jag köra ett hit-pass på Friskis och Svettis, för old times sake! 
Ha en bra dag! 

Sol i sinne, sol inne

Publicerad 2015-03-29 00:26:02 i Allmänt,

Fredag vart en kväll med hemlagad lax och lets Dance. Lördag blev hemlagad pizza och bio med tjejerna. Imorgon blir det tidig träning innan brunch med mamma och sedan jobb på Ferlin. 


Söndag

Publicerad 2015-03-22 12:00:44 i Allmänt,

Läste precis på din blogg Marre att du inte hade varit nykter en hel vecka i sträck sen i julas. Helvete tänkte jag, är det sant? Så satt jag mig ner och kollade i min kalender.. Japp. Samma här. 
Den här helgen har jag varit nykter, vilket är så skönt. Men då var jag på stocken i torsdags och firade istället. 
Jag är så trött på alkohol just nu att jag vill spy. Och det känns skönt. Var på bj igår nykter och jag kan dansa och ha kul ändå, så nu tänkte jag vara nykter till min och Michelles fest i April. :) 
 
Ha en bra dag! Jag är pigg och glad. Jag ska plugga, umgås med mig själv och träna idag. 
 
<3

Alla ❤️ dag

Publicerad 2015-03-05 06:43:28 i Allmänt,

Trots att jag är singel hade jag typ världens bästa alla hjärtans dag. Jag bakade kärlekmums, beställde hem mat från restaurang. Fick både choklad och blommor. Gick på fifty shades of grey, vann en penis ring och dansade natten lång på bj. 
Helgens äventyr

Publicerad 2015-03-01 14:59:20 i Allmänt,


Efter tacomys hos mamma i fredags hängde jag med Hassan och hans vänner och gick in en snabbis på bj. 
Lördag efter jobbet vart det hem och svira om till partyknäder igen. Emelie och Gabriella hade 25 års fest. Massa tjejer, lekar, alkohol och dans. Vi drog oss vidare till flustret och jag dansade sista timmen inne på bj! Woahowah!Mötte även upp dessan och Michelle på bj :) 
Nu är jag på Ferlin igen. Till nio. Imorgon kvart i sju ska jag befinna mig på akademiska igen. Jo jag har lite ångest inför de..


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela