Fredag

Publicerad 2015-02-20 10:30:00 i Allmänt,

Det här är den sista veckan jag tillåter mig själv att vara sjuk. Sen blir det ipren om jag ska vara trött. Idag ska jag gå och träna, punkt slut. 
Ikväll blir det vinprovning hemma hos dessan och jag är så taggad. Jag har köpt "complicity" och det är egentligen alldeles för sent för mig att för första gången prova alex och sigges vin. Men spännande. Är ändå glad att det är fredag. Ska kolla upp skoluppgifterna vi har och sitter och lyssnar på p3 dokumentär nu (bästa som finns). 
Glad fredag!
 
 

M

Publicerad 2015-02-19 10:40:41 i Allmänt,

Idag fick jag nog. Ifs kanske 1,5 vecka för sent.. Men är väl dom som jobbar inom vården som tar sig till vårdcentralen sist har jag förstått. 
Tredje natten i rad som jag inte kunnat sova pga allt hostande. Så nu jävlar ska doktorn få skriva ut nåt stark skit åt mig!! !

Publicerad 2015-02-13 08:04:54 i Allmänt,


So fucking trött på att må såhär. Vaknar varje morgon i hopp om att må bättre, inte en gnutta. Nu har det gått fem dagar. Såhär länge brukar jag inte vara sjuk! 
Fredag. Jag jobbar. Suck. 

-

Publicerad 2015-02-11 14:13:57 i Allmänt,

Ni vet när man är lite småsjuk. Sådär lite mysigt sjuk, så man får tillåta sig själv att ligga i sängen och äta glass och inte göra någonting. Den där känslan är ju allt mysig tycker jag. Den känslan är mysig ungefär en eftermiddag. Men sen. Sen räcker det. Jag låg hela måndag eftermiddag, sen dess har det nästan bara blivit sämre. Fortfarande ont i halsen och riktigt seg. Två dagar hemma från praktiken, vilket börjar ge mig lite ångest. Kommer inte kunna stanna hemma något mera.. Och jag tvivlar på att min hals kommer må bra imorgon. Men jag får nog börja ignorera och överleva på ipren. 
Underbart vår-väder ute, som jag tyvärr inte kan njuta av. Men rastlös som jag är, kunde jag inte säga nej när simon frågade om jag ville med på äventyr, så nu har jag iaf köpt in lite av våren till min lägenhet. 
 
Hoppas ni kan njuta av solen mer än mig!
 
 

Idag är det Måndag

Publicerad 2015-02-09 18:30:00 i Allmänt,

Jag och dessan hade mysdrickande hemma hos mig innan vi mötte upp killarna plus Michelle och hennes dejt och tog lite drinkar på Edenbergs och bowlade. 
 

På lördagen gjorde vi något, som definitivt inte är för sista gången! - Afternoon tea. Vi valde att prova stationen, vilket vi inte blev besvikna av. Men det skulle vara roligt att prova på fler ställen. Frukost mitt på dagen, kan ju aldrig blir fel. Nästa gång blir det nog lite bubbel till också!

Johannes behövde en rehab-helg hemma, så vi gjorde långkok till middag (mums) och mös lite tillsammans. Jag tog mig ett långt bad. Kände mig lite seg och nu förstår jag varför.. Riktigt ont i halsen idag. 
Dessa töntar skulle på nån mini-tjejs lokal-fest, men jag fattar väl att dom sket i den när dom blev inbjudna till mig. 


Haha Hassan! Vi hade en riktigt högljudd förfest innan BJ. Kul! 
Jobbade på söndagen och idag har jag haft en snabbintro på Plastikkirurgen, men sen bara tagit det lugnt. Imorgon ska jag vara frisk så jag kan börja på ackis på riktigt. Och så jag kan lära mig massor. Kul!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela