Drömmer mig tillbaka

Publicerad 2015-08-31 12:26:29 i Allmänt,

Söndag v. 28 kom Kristinas kompisar ned för fest. Denna dagen var 12 Juli och alltså min systers födelsedag. Även hennes kompis Linda fyllde år den dagen. Jag och Malin kom förbi med blommor och presenter innan vi gick ut och åt allihopa.
Jag och Malin körde på alkoholfria drinkar. Mums.
Vilka jävla skönhet va? Fina födelsedagsbarnet.
Vi gick till supper igen. Helt sålda allihopa. Har även hittat min nya favoritdrink, som typ bara dom gör bra; espresso martini.
Mysig morgon tillsammans. 
Hur härlig morgonpromenad till jobbet är inte det här. Varje dag gick vi denna strecka fram och tillbaka till sjukhuset, ca 3 km.
Tisdag v. 29 och dom här två busfröna kom på besök.
Vi började veckan lugnt, med filmkväll, eftersom jag och malin fortfarande jobbade. 
Godnatt.

Kräftskiva top notch

Publicerad 2015-08-29 16:31:34 i Allmänt,


Haha


Blev ännu en dag på bryggan. Tänk att se två favoriter såhär tillsammans. Blev så kär. 

Bakis gånger två.
Bästa buset att göra dagen efter bryggan. Äta hamburgare på taket. 

Fina, fina Gotland

Publicerad 2015-08-28 09:15:28 i Allmänt,

Den bjuder jag fan på. Men den känslan man kände där måste jag bara förmedla. En solig sommardag, man får sova precis hur länge man vill och man vaknar i en sommarstuga på Gotland. Kristina kröp upp i min säng och var energifull och ville ut och springa. Självklart sa jag.. ville bara dra mig liiiite till. Tog mig nämligen till Linus sommarstuga när Malin fortfarande var i Uppsala och Mikaela hade åkt hem. 
Världens bästa. Bäst, bäst. 
Öl, chips och spel. Vi hade stugan för oss själva ett tag när de andra var på golfrunda.
Det blev v. 28 och hon kom tillbaka!
Det blev Tisdag och Malin jobbade kväll. Jag och Jacob gick ut och åt hamburgare och drack öl tillsammans på Krönet. Så mysig kväll!
Ida och Marika kom till Gotland och dom kom och drack öl med oss i solnedgången. 
En middag jag gjorde. 
Marika och Ida hade med sig bil, så vi passade på att åka på lite äventyr. Här är på en av alla mysiga gårdsbutiker som finns på ön. Dessa rabarber gjorde vi både paj och kräm av. Mums!
Leva Kungslador.
v. 28 och ett pussel inhandlades. Det blev rabarberpaj, glass, te och pusslande i timmar. 
Otroligt gott bubbel och otroligt vacker kvinna. 
Avslutar med en festbild från Gutekällaren. Här hade vi dubbeldejt, jag, Jacob, Malin och Filip där vi bakade pizza och kvällen avslutades med lite dans.

My place on earth

Publicerad 2015-08-26 09:10:00 i Allmänt,

Jag har nog aldrig ätit så mycket jordgubbar som jag har gjort den här sommaren. Det stod ständigt minst ett paket i vårt kylskåp och jag är mer än kär. Känns typ konstigt att det inte ska kunna gå att äta färska jordgubbar igen för ens nästa sommar. Längtar som fan!
Att jobba på IVA har varit sjukt utvecklande för mig. Jag har haft så sjukt roligt, träffar väldigt mycket nya människor och jag har framförallt lärt mig enormt. Är så tacksam att jag valde att göra de här. Känns nästan lite tråkigt att jag inte kommer kunna jobba som undersköterska en sommar till.. Samtidigt som det är ju hur häftigt som helst att nästa sommar kommer jag jobba so sjuksköterska. Wow!
Redan efter en och en halv vecka på Gotland fick jag mitt första besök. Mitt i almedalsveckan. Här var de så sjukt varmt och nice. Synd med den regniga sommaren vi fick tillslut.. 
Malin hade lite grejer hon behövde fixa i uppsala, så jag och Mikaela hade egentid på ön. Vi passade på att gå på en av de bästa restaurangerna jag vet. Ät där om ni får chansen! (Finns i sthlm också). Supper heter stället alltså, om ni inte fattade de. 
Vi tog med oss en flaska skumpa och satte oss vid vattnet och kollade på solnedgången. Gud vad de här minnena kommer leva kvar med mig hela mitt liv. Underbart.
Jacob mötte upp oss och vi tog en drink på vinäger. 
 
Mikaela ville hem och sova efter detta, men jag och Jacob minglade vidare på Gutekällaren. De va de för ett tag. Men jag har så mycket härliga bilder som jag kommer visa er nu framöver. Det får ni stå ut med. 
 

Home

Publicerad 2015-08-22 09:47:44 i Allmänt,

Jag försöker verkligen njuta varje sekund jag har hemma. Jag hittar på alla olika små äventyr jag bara kan, vilket ger mig så mycket energi. Yoga i botaniska trädgården är bara en grej.

V.27

Publicerad 2015-08-07 08:33:00 i Allmänt,


Vi är med på tv. Ser ni våra huvuden?
Almedalen 
Petter spelade på kallis!
Snygg! Farligt snygg.
Sen blev de gute!
Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela