Fredag

Publicerad 2014-09-19 12:06:02 i Allmänt,


Tentamen gånger tre skriven idag. Nu blir det fest. Men först hemlock groove och spagetti och köttfärssås. Ska försöka hinna med en fika med Kimmo idag också. Han har man ju liksom saknat en del! 

Stockholm efter jobbet

Publicerad 2014-09-12 22:08:54 i Allmänt,


Mamma ringde och sa att hon hämtar mig på jobbet och bjussar med mig till Stockholm stad. Kan man ju inte tacka nej till, tänkte jag
Vi tog oss till Waldemars udde, där eugens hade sin schysta boning 
Koppar & marmor BÄÄÄSTA materialen
Prinsen gamle kök
Typ ett slott ba
kök! 

På övervåningen hade min halvmorbror konstutställning med va. Rätt coolt skulle jag säga. Staffan nihlén om ni vill googla. 


Tur att det fanns äppelpaj i prinsens kök

Vi hann även med en sväng förbi granit och jag hann återigen inse att jag vill ha varenda pryl där inne. Gör lite ont i mitt hjärta att det inte finns kvar i Uppsala. Aj. 
Sen vart det första bästa train hem. Vi köpte med oss tacos, Kristina tog med sig ölen och så hade vi en riktigt mysig kväll hemma hos mig. 
Förstår ni känslan!? Fredagsmys med familjen hemma hos mig! Den ni. Johannes var såklart saknad.. <3 .

Publicerad 2014-09-05 08:22:43 i Allmänt,

Ännu en föreläsningsfri fredag. Men plugg kommer hela min dag bestå av. Tror jag ska ta mig till bibblan för att få lite mer kvalitetsplugg! Köpa med nåt gott, kanske koka en kanna kaffe med. Japp!

Krönikespelen i onsdags! 

Sjuk igen

Publicerad 2014-09-01 13:00:38 i Allmänt,


Skola, skola, skola.
Jag mår som skit. Hade en obligatorisk grej i skolan mellan 8-10 men nu ligger jag i soffan hos Jakob (eftersom dom bankar så huvudet sprängs utanför mig + att det är driftfel så jag inte har något internet) och kollar orange is the new black. 
Är trött på att vara sjuk, så jag ska ha en vit månad. Punkt slut. Japp. 

Lördag på Skansen

Publicerad 2014-09-01 12:53:33 i Allmänt,

Dagen spenderades på Skansen och på kvällen möttes vi hemma hos Jakobs föräldrar, där vi firade Johannas födelsedag med beerpong och lekar. Kvällen avslutades med böter för skjutsning och dans på bj. 
Ända hunden i världen som jag känner kärlek för. 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela