Texas longhorn

Publicerad 2014-05-30 09:44:36 i Allmänt,En välförtjänt hamburgare och cider efter tentaskrivande i flera timmar. Bra kändes det också! Nu har vi bara två små saker kvar i skolan nästa vecka. Men det tar jag tag i nästa vecka.. Fram tills dess jobbar jag. 
Texas longhorn har ju för övrigt löjligt goda hamburgare. 

90 tals festen

Publicerad 2014-05-30 07:33:50 i Allmänt,Födelsedagsgrabbarna
Pussbild på finaste paret


Ända tjejen som var nästan lika bra utklädd som oss.
Baywatch Frida


Dans och lek a 90 tals style

Inga problem för oss att komma in på Birger Jarl sen heller...även piccachu fick gratis inträde. 

Livet

Publicerad 2014-05-28 13:53:29 i Allmänt,

Har haft rätt fullt upp på senaste tiden, men här är lite uppdatering i bilder; 


Blodomloppet med jobbet
Frukost på mammas balkong med Kristina 


Stocken med lite Ssk och dessan! 
Fredagsmys med Jakob 

Lördagens 90 tals fest kommer senare. Idag blir det dagsfylla. Ska bara äta lite godis först och packa ihop mina saker hos mamma. Ikväll får jag tillbaka min lägenhet ❤️

Pluggdöden

Publicerad 2014-05-19 11:56:35 i Allmänt,

Tillbaka till skolan. Känns kul, fast har nog slöat lite för mycket fram tills nu. Har inte insett hur snart tentan är och hur jääävla mycket vi har att plugga på. Helt sjukt ju! Så här sitter jag med Emma och Emelie E. Kommit en bit in på hjärtsjukdomar och jag har ju lite försprång där kan man ju säga, men därför känns det läskigt då jag inte har en aning om hur mycket jag kan av det andra. Men ett steg i taget, det är iaf intressant, så det är bara att kötta på!
 
 

Sommar på g

Publicerad 2014-05-18 19:32:13 i Allmänt,30 års kalas på Birger Jarl som var ÖVER förväntan. Jag hade det riktigt trevligt. Tal i mängder, videohälsningar från vänner världen över, vin, öl, shottar och HUR god mat som helst! 
Jag tror aldrig vi tjejer har fått så mycket komplimanger som den här kvällen! Jag fick höra allt från ängel till prinsessa. 
💕🐷

Onsdag

Publicerad 2014-05-07 10:21:00 i Allmänt,

Jag bara väntade på att det här skulle komma. Efter några tunga dagar i mitt liv har jag nu ont i halsen. Såklart. Kommer dock inte så passande, då jag skulle börja träna igen och har en hel del praktik, jobb och äventyr framför mig. Det blir nog till att plocka fram vitaminerna, svälja ner smärtan och ignorera den tunga känslan i huvudet med ett glatt humör. 
 
Hade en mysig liten utflykt förbi trädgårdstaden med Jakob igår. Visade mitt (mina) barndomshem och vi ristade in våra namn bredvid många andra kärlekspar, lunarstormnamn och nedklottringar. Kändes barnsligt kul. 
 
Planen var som sagt träning idag innan praktiken, men nu blir det vampire diaries, varmt te och på sin höjd en promenad senare. Längtar till fredag! 
 
 

Måndag

Publicerad 2014-05-05 09:24:40 i Allmänt,

Har haft några tuffa dagar, men jag hoppas att det kan få vända nu. Har gjort mig ett superduper rum hemma hos mamma, vilket innebär att jag kanske kan få känna att jag har något eget. Ska visa er sen!
På schemat idag har vi;
1. Checka av åtminstone en skoluppgift.
2. Träna.. minns knappt när jag var på gymmet senast.
3. Vila så inåtskogen. Har två veckor kvar på praktiken efter idag och det ska jag klara som en dans, så det är viktigt att jag samlar nya krafter.
4. Träffa en vän. Få lite vänskaplig kärlek. 
5. Ska även försöka boka en klipptid. Utväxten börjar bli outhärdlig nu. Kom ihåg!

Valborg del 2

Publicerad 2014-05-02 19:40:53 i Allmänt,

Efter ett par glas vin verkar pussmuns-posen vara den enda jag klarar av att hantera. Får jobba på det. 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela