Goddag!

Publicerad 2014-03-24 13:16:33 i Allmänt,

Kommer precis hem från skolan. Andningshjälpmedel på KTC har stått på schemat. Hann inte mer än hem och vända, för nu bär det av mot jobbet. Cya!
 
 

Ännu en måndag..

Publicerad 2014-03-24 08:06:00 i Allmänt,

Åt middag, tog kaffe/öl på edenbergs och gick och såg Tommy på fredagkvällen. Under förväntan på filmen, jaja.. Hade nog hypeat den en del. 


Grillning på favvvostället på lördagen. Petter räddade liv och vi grillade majskolvar och drack kaffe med kanel. Inga konstigheter. På söndagen hälsade jag på pappa, lillebror david och co. i Bålsta (de åker förövrigt till thailand ett halvår nu) och på kvällen jobbade jag. 

Söndag

Publicerad 2014-03-17 11:23:50 i Allmänt,

Jag hade världens mysigaste söndag igår. Kunde äntligen vara mig själv igen och kände att jag kunde le igen oxh faktiskt mena det. Vädret, Jakob, söndag. Allt var perfekt! 
Floppen med vädret när man vaknade imorse däremot..


Eldade upp farmakologianteckningarna.. 

Superhjältar 👑

Publicerad 2014-03-11 22:12:00 i Allmänt,Linnea fyllde 23 år och vi firade med riktig bom-hjälte-fest. Jag hade riktigt kul, men nu blir det slut med alkoholen på ett tag. Iaf tills jag äter normalt igen. 
 
 

Godmorgon!

Publicerad 2014-03-06 11:04:04 i Allmänt,

En omvårdnadsföreläsningen i skolan idag, vilket innebär slöseri med tid att ta sig dit. Har sjukt med grejer att plugga på, så hoppade den. Har redan fått lite grejer gjorda och Folkhälsouppgiften är vi klara med. Hur bra som helst blev den!
Nu ska jag ta mig till stan och spinna lite, göra av med lite muskelenergi så att jag kan sitta på en stol resten av dagen. CYA!
 
 

Onsdag

Publicerad 2014-03-06 11:00:00 i Allmänt,

För att jag stressar runt så mycket så känner jag mig helt slut. Tänkte man skulle unna sig en träningsfri dag, tills man kollar kalendern och inser att det ändå var nästan en vecka sen man tränade. Vart tog dagarna vägen? Skulle vilja sova i en vecka tack. Helst på en solstol i solen. Eller en badmadrass i havet. 
Har iallafall varit produktiv idag. Och är riktigt inne i det nu så ska kötta tills mitt huvud bokstavligt talat kolapsar. Får se om jag tar mig till något slags gym idag. Får se vad armen pallar med. 
 
Kan se fram emot barkarby med shopping och Jakob, Det får mig att överleva för dagen. 
 
 Bild från avslutningsmiddag, nollningen. Hela björnligangänget!

En ny dag

Publicerad 2014-03-04 08:28:36 i Allmänt,

Det är tisdag och inte längre måndag. Nya möjligheter och mindre ångest. Jag ska ta tag i nästa omtenta och massa annat som vi har i skolan just nu. Ska inte till skolan för än kvart över ett idag, men stannar nog till 4-5. Innan det blir det repetition, repetition, repetition. 
 
Och jag håller tummarna för Jakob som ska på jobbintervju idag. Så spännande! 
 
 
Har för övrigt fått någon himla inflammation i armen, så den är helt svullen och går inte att sträcka ut helt och hållet. Jag hoppas det går över snart, så jag kan träna igen. Iaf att det inte gör lika ont, så att jag kan träna någon annan del av kroppen, spinna eller springa. Ha en bra dag, för det ska jag ha!
 
 
 

En sån dag

Publicerad 2014-03-03 18:02:43 i Allmänt,

Ja, verkligen en sån dag. Ville bara vara mig med mig själv. Orkade inte att någon skulle sätta någon press på mig, så förlåt om jag har varit otrevlig.
Klockan är redan sex. Jag är iaf färdig med skoluppgiften för den här veckan och nu stänger jag av alla social media för dagen. Tv, mat, soffan. 
En bild för några månader sen.. Hah, där var jag riktigt sur. 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela