Så jävla mycket härliga bilder

Publicerad 2014-06-22 16:37:22 i Allmänt,


Sill-lunch med nubbe
Blomplockning och kransbindning
Tipsrunda med rosé-paus nere vid bryggan

Mellan tipsrunda och lekar blev det jordgubbstårta


Sen satte lekarna igång
Bygga kort hus! Vi klarade en triangel..

Sätta ihop ett lego lok

Få i kort i en skottkärra
Sen vart det grillningsdagsBörjar bli lite röd ögda..
Djupa diskussioner med kotten
Det blev kväll och kallt och vi drog in till öregrund. 
Tack som fan! Helt underbar midsommar. 

Midsommar

Publicerad 2014-06-21 19:59:21 i Allmänt,

Har haft det riktigt jävla kul! Har varit både arg, ledsen och på hög varv. Men det var länge sen jag garvade så här mycket! Tolv pers i en stuga utanför öregrund. Mat, alkohol och lekar, bättre midsommar kan man inte få! 5kamp, tipsrunda, midsommarkrans och nubbe var självklart också obligatoriskt! 


Två tält ska upp torsdag kväll. Lustigt att en tältpinne verkligen inte passade någonstans? Haha! Såklart. 
Midsommar lunch

Mellan lunch och tipsrunda band vi kransar. 
Inte alla då..
5kamp- bygga ihop ett lego tåg på snabbast tid. 
Lekledaren majk
Sen vart det taxi in mot öregrund
Mys på klipporna

Sen vart det rätt dimmigt.. Hehe, men mycket dans inne på Sandströms eller vad nu stället hette.  De stängde två och efter ett jävla långt äventyr för att försöka få tag i nått fordon att komma hem i, gick vi en lång promenad innan vi fick tag i taxi. Vi somnade sedan klockan sex, med en man på vift som vi fick plocka upp på klipporna i öregrund vid 12 på morgonen. 

Lördag

Publicerad 2014-06-15 21:25:22 i Allmänt,

Hade världens bästa dag igår!
Och helvete vilken storm det var. Lugnade som tur av sig till kvällen så då åkte grillen fram. Tills dess hade jag hunnit få ut all sand ur både hår och ögon från bakluckeloppisen. Vi fick alltså stå och hålla i vår klädstång HELA TIDEN, annars ramlade den ner. Men äh det var det värt, vi hade hur kul som helst och tillsammans fick vi ihop 1500kr 👍
Om vi frös i stormen? Vi fick börja klä på oss kläderna vi skulle sälja. Ändå smart sätt att göra reklam på!
Dejt på Jakobs balle


Efter grillen blev det mys inomhus med spel, chips och skratt

Bj bjöd på dans, fanta och rosé
Hemgång! Och det hade såklart blivit ljust 👍 
Om jag var slut sen? Varit vaken i nästan 24 timmar så sov gott ända till halv tolv! Det är duktigt för att vara mig. Tog precis två timmars powernap också.. Nu blir det mys framför nån bra film och massa pussar med Jakob! Hejdå!

Fjällnora

Publicerad 2014-06-12 09:22:24 i Allmänt,

Fjällnora mys med bästa vänner, bigarråer, jordgubbar, bad och massa skratt. Ni förstår inte hur glad jag är att Maria är hemma igen! 

Årets första dopp

Publicerad 2014-06-09 23:02:27 i Allmänt,

Hallå där!
Sommarlovet frodas. Spenderar min tid på Ferlin och har haft världens underbaraste helg ute i Jakobs sommarstuga med hans familj plus tre hundar i alla möjliga storlekar. Åkt båt, skjutit luftgevär, tagit första doppet- och då i havet dessutom! , druckit öl och ätit lite för mycket av all god mat dom har bjudit på, är bara några av de saker vi sysselsatte oss med. 
Kunde inte haft det bättre och jag känner mig full av energi just nu! Efter en härlig kvällspromenad somnar jag gott. Imorgon får jag äntligen träffa Maria igen. <3


gaah

Publicerad 2014-06-05 09:45:00 i Allmänt,

Jag fucking klarade skiten. 
Ni vet innan man typ ska upp och dansa inför publik, hålla en redovisning för klassen eller ett tal för någon.. Den där känslan, hur jävla nervös man är. Man vill typ skita på sig och funderar på riktigt på att bara skita i allt och ta första bästa flyg  åt helvete. Så kände jag idag. Det var länge sen jag var så nervös faktiskt.. och förstår ni då hur jag känner nu? 3 olika moment skulle vi göra och jag klarade ALLA. AALLIHOPA!
 
Pjuuh. Är typ helt slut nu efter all anspänning.. Tänkte faktiskt gå och fixa ett nytt pass idag, mitt gamla har gått ut. Men först behöver jag nog en kopp kaffe!
Godmorgon iaf!
 
 
 

-

Publicerad 2014-06-04 13:50:00 i Allmänt,


Älskade stocken. Imorgon är det sista för sommaren. Lär ju bli rörigt.. 

👍

Publicerad 2014-06-02 11:41:00 i Allmänt,

Hade en riktig mysdag igår med jakob. Vi vaknade lagom bakis i min lägenhet, tog en liten promenad (för att hungra på oss lite extra) och gick sedan till gillet. Bästa Jakob har nämligen deffat klart nu och det behövdes ju firas! MUUUMMSSS! Efter det blev det en sväng på stan. Donken till middag, film, monopol! Jag hann även med att vara jourtjej. Men nu ska jag springa ner och hämta tvätten! Cya. Måndag i min lägenhet

Publicerad 2014-06-02 10:11:32 i Allmänt,

Jag trivs. Stormtrivs skulle man kunna säga. Ätit frukost för första gången hemma.. Då jag har jobbat de senaste dagarna och då äter jag på jobbet. Har sovmorgon och börjar inte jobba för en två, om jag hinner blir det träning annars njuter jag av att tvätta, diska och pyssla. Kanske en promenad till jobbet i solen istället. Livet, <3


 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela