Måndag

Publicerad 2013-09-30 09:25:44 i Allmänt,

Måndagar är ganska härliga tycker jag.. Eller så ändrade jag mig. Eller nej dom är härliga, men inte den här måndagen. 
Har suttit i skolan någon timme nu.. Trodde jag började kvart över 8, men började kvart över tio. Bra Sara. Det var den sovmorgonen liksom.. 
 
Nej, jag är nog för bitter för att skriva något vettigt här just nu. Hoppas ni har en bra dag!
 
 
Nu är det detox från bibeln som gäller. Go hard or go home.
 

04.00

Publicerad 2013-09-27 04:21:47 i Allmänt,

Vaknar jag.. Men somnade nio tror jag, så det blir ju iaf sju timmar.
Jag har kommit fram till att jag kör som en "test"-vecka med den här detoxgrejen, så jag kommer in i det. En "startalitelugnt"-vecka kanske man snarare ska kalla det.. Någon sa till mig att man lätt får huvudvärk, jag som är van att äta allt det där jag brukar, sen bara slutar såhär tvärt. Jag ska alltså ha några saker kvar den här veckan, (typ knäckebröd och huvudvärksrsbletter), så blir det att följa Bibeln de två veckorna efter det! Taggad faktiskt för har förutom huvudvärken gått jättebra hittills. 
Puss folket! 

Lapp från grannarna igår; Eqology

Publicerad 2013-09-25 23:35:20 i Allmänt,

Blev en dag i soffan. Men en eftermiddag på gillet. Så kul, kul, kul. Jag nästan spricker!  Nu ska jag få mina åtta timmars skönhetssömn, för imorgon blir det pw med Maria innan ännu mer jobb på gillet. Heja livet!
 
 

Tjenare!

Publicerad 2013-09-25 11:48:39 i Allmänt,

Detoxen fortsätter och jag vet inte om jag lider av något slags abstinens besvär, om det är kylan, eller bara ändå.. för jag har så ont i huvudet. HELA TIDEN. Och jag känner mig liten och svag, typ som när man har feber. 
 
Men det gör inte så mycket, jag är ändå glad. Förutom att praktiken stör mig. Och idag ska inte min handledare vara där heller.. så kanske blir en till skolkning. Ligga och kolla new girl i sängen hela dagen känns inte helt fel!!
 
Vi får väl se. Råggröt med frukt och soyamjölk, here i come! (fuskar nog med en huvudvärkstablett snart..)
 
 

Jaha?

Publicerad 2013-09-23 06:17:39 i Allmänt,

Jag fattar inte. Jag kunde inte somna för en klockan två igår och jag vaknade för en halvtimme sen och har legat i sängen och stirrat i taket sen dess.. Jag trodde först att det var för att jag drack två stora koppar svart te på kvällen, men jag brukar inte reagera på det och ska jag vakna tidigt på morgonen av det också? 
Nej.. Det är något stort på gång tror jag. Det pirrar i hela min mage. Ungefär som jag blir när jag blir kär. Så känns det. Helt underbart. Vore skönt att få sova bara.. Nu när jag för övrigt har bestämt ni för att starta en detox från idag och 2 veckor framåt och då är 8 timmars sömn obligatoriskt! Men det sket sig ju liksom redan första natten.. 
Aja nya tag imorgon! Då kanske jag är så trött så jag sover 18 timmar istället. :) Storasyster

Publicerad 2013-09-20 08:39:16 i Allmänt,

För er som inte visste så pratar inte jag med min pappa så mycket. Men kände att jag ville skicka iväg ett sms och kolla läget.. Snacka om att känna in! Precis rätt tid. Är för övrigt storasyster igen. Stort? Oklart. 


Måndag igen

Publicerad 2013-09-09 05:47:39 i Allmänt,

Sitter och försöker hitta lite ny och inspirerande musik, för att tagga till till denna nya glada vecka. Ännu en som ska spenderas i Tierp. Sitter på tåget nu och det har inte ens blivit ljust än.. Ska väl inte klaga va, men är ju liksom lite svårt att vakna till liv så att säga.. 

Nu så tar vi lite härliga bilder från helgen istället;


Pendlare

Publicerad 2013-09-03 12:59:07 i Allmänt,

Jo men jag har blivit en sån nu. Fram och tillbaka till Tierp kommer jag ta mig i en månads tid. ROLIGT. Är iaf glad att jag kan ta upptåget och inte behöver åka buss!

Första dagen har redan passerat och den gick som en dans. Kliver nu in i den andra, med stora steg!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela