Actic

Publicerad 2013-10-31 21:02:01 i Allmänt,

Jag har alltid undrat var alla dessa "fitspo" "inspohealthy" "fitmewithfight" osv osv -tjejerna finns någonstans. Det har liksom gett mig så mycket självförtroende att man aldrig har sett dom, för då har jag liksom trott att det typ inte finns sånna på riktigt. Det är bara redigerade bilder, eller några få som lever på gymmet och typ inte har något liv, som verkligen ser ut så.
MEN EN NYHET KÄRA VÄNNER, NU VET JAG VART FAN DOM HÅLLER HUS. 
Actic, actic, actic.
Alltså mitt lilla friskis är ju fullt av tanter, barn och ungdomar och jag älskar det. Man är som en familj och friskis välkomnar alla alltid med öppna, varma armar.
På actic är man ute på hal is. Man får klara sig själv och pallar man inte trycket är det bara att dra hem! Tjarrå, actic bryr sig inte!
 
Var på cirkel på actic idag. För andra dagen i rad. Ignorerade mördarträningsvärken från igår och tog mig dit. Oj, oj, oj. Jag vet inte vad jag ska säga.
När jag tränade på friskis kan jag ändå lite stolt säga (utan att skryta för mycket) att jag kunde vara en av de bättre, som gärna ställde mig längst fram på passen.. Jag var bland de som tog mest i vikt väg, jämfört med de andra osv. Det hände även att jag körde flera pass på raken, tex spinning och sen HIT.
Nu då? Jag är sämst, jag skäms. Jag orkar inte ens ETT pass.
 
Vart ville jag komma? Jo, idag på passet så skriker ledaren "det här är inget jävla friskis och svettis, nu kör vi", och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Tappade typ andan. Eller förståndet. Blev ännu argare och körde ännu hårdare. 
 
Jag ger inte iaf upp. Har jag gett mig in i leken får jag fan leken tåla alltså. All in.  
 
Älskar jag eller hatar jag actic? Jag vet inte. Vem bryr sig. Jag. 
 
 

Actic

Publicerad 2013-10-23 17:47:32 i Allmänt,

Jag ville bara ge dig lite (alltså lite) kärlek lilla actic. 
Det är nämligen såhär att jag i princip ville ta livet av mig. Jag ville låsa in mig i min lägenhet och gråta av längtan till friskis och svettis, nu när jag fått för mig att byta.. 
Jag vet inte vad som flög i mig.. ungefär som att ett bytte som skedde i mitt liv var tvunget att leda till ett annat? Och jag tror ingen kan förstå det bandet jag har till friskis och svettis och dess lokaler. Det är som att jag äntligen kan andas när jag kommer innanför dess dörrar.. 
Och nu är jag mer vilsen än någonsin. På actic.
 
Men det var inte det som var meningen med det här inlägget, utan jag ville ge lite (jag sa lite!) kärlek till actic. För jag var på det roligaste passet igår! Bootcamp indoor. Jag blev totalt överkörd, dödad, mörbultad. Men den känslar är en känsla av vinst, lycka, framsteg. Jag älskar den känslan.
Så med tiden kanske jag kommer att acceptera dig, lilla actic. Men jag är ledsen, friskis och svettis kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta. ALLTID. I miss u frillo. 

Helgens festligheter

Publicerad 2013-10-21 09:43:00 i Allmänt,


Tentan i statistik är skriven och klassisarna firar det med förfest hemma hos Amanda!

Sjuksyrrorna.

Nästa stopp var Värmlands och här på toan.. och ja, jag har en handbojja på armen.

Det var bra stämning!

MYCKET dans och det är det bästa jag vet! Kvällen avslutades på BJ och med med ännu mer dans. Somnade i sängen runt fyra och var uppe med tuppen och tog hand om de fina gamlingarna på Ferlin.

LÖRDAG
Börjades hemma mig, fortsättes på BJ och avslutades med pyjamasparty hemma hos såsen. S&S. 

Disco lampan kom på sådär vid halv sex;


Sov sammanlagt fyra timmar den här helgen. Så idag tar jag ledigt från livet och tar hand om mig själv. (Och min lägenhet). Puss och kram på er. 

 

varför går det inte

Publicerad 2013-10-15 16:02:53 i Allmänt,

Jag ställer mig verkligen den frågan. Eller hur fan lyckades jag förut?
Jag undrar fan hur kroppen är funtad alltså. Alla min celler i hela min kropp säger imot att plugga. Det är fysiskt omöjligt. Jag har hunnit med hundra andra saker idag och jag har kollat x antal avsnitt av life unexpected. DET GÅR INTE. Någon som har ett tips? Jag typ försöker äta hela tiden för att få energi, men det blir jag ju bara ännu tröttare av.. Bokade precis in mig på ett spinningpass, men vet precis hur det kommer sluta också. När jag kommer hem från det så kommer jag somna typ. 
Aja, hoppar väl den här tentan eller nåt då. Palla.
 
 
 

Fredag

Publicerad 2013-10-11 14:42:43 i Allmänt,

Gjorde allt skolarbete hemifrån idag. Jätteskönt att inte behöva ta sig utanför dörren idag. Jag har iaf tagit mig till gymmet imorse. Köpte kort på actic igår, så simmade en halvtimme idag och sprang en halvtimme igår. Börjar lite lugnt, men känns skönt att ändå komma tillbaka i den där miljön igen. Trivs så himla bra där.. helt sjukt hur det påverkar en. 
 
Har iaf tänkt mycket på gamla resor idag. Börjar få den där abstinensen nu.. det var mer än ett år sen jag var utomlands nu! Det var i september med Maria i turkiet sist. En helt underbar resa.. precis en sådan skulle jag vilja göra just nu. Bara äta härlig mat, sola, bada och se fina platser. Shoppa lite, dricka lite, flörta lite. 
 
Här får ni så ni förstår vad jag pratar om (och vart jag befinner mig i huvudet just nu.)
 
 

Hiv föreläsning

Publicerad 2013-10-07 09:31:51 i Allmänt,

Sitter i skolan. Vill inte vara vara här. Vill bara bort men kommer behöva bo på skolan den här veckan. Det förstör en del kan jag säga. 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela