Hejda Göteborg

Publicerad 2013-07-27 09:22:29 i Allmänt,

Vi hade planerat en dag på stranden och kanske en till natt i bilen men så kom det värsta ovädret.. Såklart. Hehe. Så vi drar oss nog uppåt landet.
Cya!

TIPS

Publicerad 2013-07-26 22:26:03 i Allmänt,

Är ni i Gbg.. GÅ HIT! Har nog aldrig ätit så god mat. Har heller aldrig druckit så god öl. En öl som dom bara har där som görs speciellt till dom. Jag dog. Är egentligen inte så speciellt förtjust i öl liksom. Wow. Lever fortfarande på det här.

Göteborg

Publicerad 2013-07-26 22:21:23 i Allmänt,

Är på rehab vecka med min älskade kärlek. Lever drömlivet igen! Blandar friluftsliv led lyxliv. Vi shoppar, går på lyxrestaurang och lagar fiskbullar på spritköket. Jag har två dagar kvar på min minisemester och jag ska njuta satan ur gatan.

Älskade lillasyster

Publicerad 2013-07-13 11:05:10 i Allmänt,

Igår blev hon 19 år och vi hade en underbar familjedag. Först plockade vi jordgubbar, sen köpte vi en riktig dunder picknick och drog till vattnet och njööööt! Var länge sen jag träffade mina syskon nu. Konstigt hur det blir. Man saknar dom ju, märker man när man träffar dom!

Lördag

Publicerad 2013-07-13 09:12:34 i Allmänt,

Idag jobbar jag mitt sista jobbpass på två veckor. Förstår ni känslan?
Och jag börjar bli riktigt laddad nu. Full av positiv energi! Imorgon är liksom dagen D! Så ikväll blir det kvalitets tid med pojkvännen. Förhoppningsvis lite solning också. KÄRLEK TILL ALLA!

Jaja

Publicerad 2013-07-12 00:11:02 i Allmänt,

Ska väl inte vara den som lägger upp sånna här spännis eller "titta vad duktig jag är, jag är på gymmet igen"-bilder.
Jag hatar det. På gymmet ska du väl för fan vara svettig, inte fixa till dig för att vara med på bild.
Nu är jag ifs aplökig på den här bilden, men ville bara visa mina (rätt) nya träningsbyxor. Wow va? Jag blir så taggad på att ha färgglada kläder på gymmet. Är nämligen sämst på det i vardagen.. Men de här byxorna kommer jag springa många mil i!
Sov gott! (Två dagar kvar på jobbet innan två veckor semester..)

Måndag

Publicerad 2013-07-08 12:26:54 i Allmänt,

En "ny" jobbvecka. Fast känns mest som att allt flyter in i varandra.. Jag känner mig ändå helt okej idag. Jag menar helt okej pigg osv. Ska ta mig till gymmet, var en vecka sen nu och sen ska jag åka hem. Känns som att det var en vecka sen jag var där med.. Men det var det inte.
Kämpar på tills fyra idag iaf sen lämnar jag stället för några timmar.
Börjar för övrigt nedräkningen till Gotland nu..

Byebye.

Onsdag

Publicerad 2013-07-03 21:49:12 i Allmänt,

Jag vill ha ett levande hem. Jag vill bo i mitt hem. Mitt hem är mitt hem och jag bestämmer. Jag älskar mitt hem.
Iaf ska jag börja gör det.

Somna då!

Publicerad 2013-07-02 22:53:37 i Allmänt,

Jobbat en del timmar idag och började vid åtta och slutade vid nio. Då har iaf jag svårt att somna.. Killen bredvid mig totaldeckade och jag får väl börja räkna får snart.. Eller slå på en film. Vill typ kolla film och äta bullar hela natten.. Jag hade lätt gjort det om det inte var så att jag behövde gå upp vid sju imorgon (jobbar).
Håller iaf tummarna på att jag kan få en liten dos av gräsö i helgen. Skulle göra min kropp gott!

Här i badtunnan på midsommar;


Rehab

Publicerad 2013-07-02 11:35:05 i Allmänt,

Var ju med mamma i Skåne innan summerburst. Bodde på en internatskola helt gratis som någon stiftelse betalar för ensamstående kvinnor. Jag och mamma lyckades glida in på värsta räkmackan. Skåne är så bedövande vackert. Och alla små städer där.. Jag är såld! Ett sommarhus vid västkusten är min dröm!

Måndag

Publicerad 2013-07-01 15:08:50 i Allmänt,

Jobbar och står i. Den här veckan tänkte jag köra stenhårt. Putte drar till gräsö på sin stora dag och imorgon ska det regna så nu jävlar ska det knegas. Jag är fattig som en kyrkråtta nu så måste typ jobba (=gratis mat).

Lever för mysiga kvällsdejter i sommarkvällen. Här med bästa Emma!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela