Friskis och Svettis

Publicerad 2012-09-25 14:58:18 i

Nu är jag f&s slav ett år framöver. Känns bra.
Var och tränade idag och det ända jag kunde tänka på när svetten rann längst kinderna och ringarna under armarna bara blev större och större samtidigt som den röda färgen snart spränger mitt ansikte, var hur jävla osexig man är när man tränar. Inte för att det var en nyhet, eller för att det är något jag egentligen bryr mig om.. Men alltså här om dagen när jag och tjejerna hängde så "hittade" vi en tjej som tog kort på sig själv i just detta tillstånd. Hon har gjort ett eget album på Facebook som hon proppar med dessa bilder.
Kan. Inte. Sluta. Garva.
Eller typ förundras? Är man så stolt? Vill man visa hur mycket man svettas?

Jaja.. Tyck att jag är fjantig. Jag är så jävla trött idag så det här har gjort min dag så jävla mycket. Tack för mig.

Alanya

Publicerad 2012-09-25 11:08:13 i Allmänt,

Hade det helt underbart i alanya med Maria! Det var vad jag behövde.
 
  
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Publicerad 2012-09-13 11:28:36 i

Nu känns det som dagarna går fort!
Vi hade en heldag vid stranden igår igen. Guppade runt på våra madrasser, underbart! Sen gick vi ut igen.. Ingen kommentar på den va.
Idag rör vi oss inte längre än vad vi behöver! Poolen!

Alanya

Publicerad 2012-09-13 11:21:39 i

Kan inte säga att ute livet levererar. Usch! Anar att vi kommer ge det någon chans till, men inte ikväll. Måste försöka glömma hur mycket det sög igår!
Igår provade vi alla fall på hamam. Det var en riktig flipp iaf! Sen låg vi på stranden hela dagen och till kvällen hittade tre söta tjejer som vi gick ut med.
Idag tog vi sovmorgon och sen har vi legat vid poolen hela dagen. Nu ska vi åka upp till den fina borgen, kolla solnedgången och äta god middag! (med tjejerna)
Puss!

Kulturnatten

Publicerad 2012-09-08 18:29:40 i

Har varit en långtråkig dag. Eller liksom en lång dag. Har gjort massa saker men har liksom ändå haft massa dötid där emellan. Kan vara för att jag går och väntar på att få åka till solen imorgon! M i n d r ö m. Gud vad jag saknar havet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela