Sammanfattning

Publicerad 2015-11-04 15:08:00 i Allmänt,

 
Taggad på att få komma vidare på någon mellanlandning.
Middagsbild från i Söndags när vi åkte in till stan med Lihn.
Hon visade oss runt på de bästa ställena i stan. Här såldes allt möjligt!
Alla sitter och äter längst de trafikerade vägarna på små plaststolar. Ser ut som att dom är gjorda för barn.. men icke, sa nicke.
Första dagen på sjukhuset. Daniela och Märtha är på akuten och jag, amanda och Malin är på intensvivårdsavdelningen för hjärtpatienter. 
Vi möttes upp för lunch, ca 15 kronor. 
Vi fick ta oss från sjukhuset lite tidigare och eftersom de var så himla varmt och soligt så tog vi oss till ett fint hotell för att låna deras pool.
Varje morgon har vi picknick i vårt bunker-rum på sängen innan vi går till praktiken.
Efter en dags praktik igår, lite längre för vissa än för andra så blev de en lång eftermiddag på starbucks med plugg, häng, kaffe och kortspelande.
Efter de tog vi oss till turistgatan för att hitta ett nice hotell som är plugg-vänligt (eftersom vi skriver två tentor och har en inlämningsuppgift under tiden vi är här) och som har pool (mycket viktigt). Vi hittade ett superbraigt så vi är hur glada som helst. Vi flyttar efter helgen.
Man skulle nästan kunna ta oss för Vietnameser, eller hur?
Idag fick vi ha blåa kläder på oss. Och en gullig kille som faktiskt bemötte oss rätt bra. Vi fick faktiskt stänga av ett dropp och dra upp en flaska albumin. Tänk! 
Men efter lunch kände vi att vi hade observerat tillräckligt.. 
Ni vet när de är sådär himla varmt och man bara går och går.. Då blir iaf mina händer och fötter som köttbullar! Det här är min lösning på problemet. 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-11-05 07:49:52

Kul att följa med er på resan via din blogg !!/Mamma Jeanette Finell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela