Ackis

Publicerad 2013-11-28 19:09:00 i Allmänt,

Jag hänger på ackis nu om dagarna. Har packat väskan från Ferlin i ett par dagar.. Eller jag två veckor kan man väl säga. Och snart är det bara en vecka kvar. 
 
Lär mig iaf saker som en riktig läsmus nudå! (Vem försöker jag lura?..)
Jag har föreläsningar hela dagarna och tränar om kvällarna. Just idag tar jag paus från livet dock (och har därför tid för att blogga) och jag tänker inte öppna boken en ända gång idag (heller) och hoppar även över träningen.
Ikeas julbord fick bli min middag idag och jag blev så inspirerad när jag kom hem att jag satte mig och pysslade ihop lite fina paket. Kan ju tyvärr inte visa er kära läsare, då mottagaren är en av er, så det får ni se senare. Spännande va?
 
Nu ska jag nöta några VD avsnitt innan jag somnar i mjuka varma armar. Love yö.
 
 
 
 
 

Söndag

Publicerad 2013-11-24 10:53:14 i Allmänt,

Söndagsångesten är total. På måndag är det tillbaka till verkligheten igen. Idag ska jag bara mysa och träna och kolla serier. Mår iaf bra idag, då vi hade girlpowermys igår och somnade i tid. Love världen. 

Ferlin

Publicerad 2013-11-01 16:55:01 i Allmänt,

Vart en riktig jobbvecka det här. Känns bra. Jag trivs bra att jobba. Fredag kväll vilket självklart innebär fredagsmys. Jag och tre grabbar (gubbar, vad vet jag) och vi freestylar till det med dipp till chipsen. Créme fraiche och salladskrydda, rör, klart! Den du. 
Nu ligger jag i soffan och kollar housewifes som Kenta tipsa om. Var visst hans favoritprogram, han kunde allt om vare botoxbrud blabla. 
Äh, snart ska jag ut på golvet och servera köttbullar, brunsås och lingonsylt. Mums! Ha en fartfylld kväll! Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela